درحال خواندن:
نماد پوند در فارکس و نحوه معامله پوند
نماد پوند در فارکس و نحوه معامله پوند

نماد پوند در فارکس و نحوه معامله پوند

نماد پوند در فارکس و نحوه معامله پوند

  • 0
  • 167
  • 1403/02/15
فهرست مطالب

اگر با تریدرهای قدیمی بازار فارکس صحبت کنید و به دنبال معرفی یک جفت ارز با حرکات قابل پیشبینی باشید، قطعا به شما پوند انگلیس را معرفی خواهند کرد. در این پست آموزشی قصد داریم با کمک متخصصین آکادمی آموزش ترید فایننس لرن، به نقد و بررسی پوند در فارکس و نحوه معامله آن بپردازیم. در صورتی که به دنبال کسب درآمد بازار فارکس هستید، جای معامله روی نمادهایی با نوسان بالا روی جفت ارزهای ماژور بازار مانند GBP/USD معامله کنید. نقدینگی این جفت ارز نیز به اندازه‌ای بالا است که شما با هر حسابی می‌توانید از آن بهره‌مند شوید و به یک نتیجه بسیار جذاب دست پیدا کنید. با ما همراه باشید تا همانند حرفه‌ای های بازار فارکس پوند انگلیس را معامله نمایید.

آشنایی با نماد پوند در بازار فارکس و نقش آن در تجارت جهانی

در سال 1694 بانک مرکزی انگلیسی با نام Bank Of England وارد تجارت جهانی شد. از همان سال‌های اولیه پوند انگلستان نقش قابل توجهی روی بازار جهانی داشت و به دلیل مستعمره‌های زیاد خود واحد پولی این کشور در قاره‌های مختلف شناخته شده است. شاید نتوان قدرت اقتصادی انگلستان را همانند آمریکا و یا چین دانست، اما تصمیمات بانک مرکزی انگلستان به صورت مستقیم روی بازارهای مالی تاثیر گذار خواهد بود. BOE یا همان بانک مرکزی انگلستان از همان سال‌های اولیه تاسیس خود به صورت کاملا مستقل از دولت عمل میکرد. به همین دلیل در بازارهای مالی دارای قدرت قابل توجهی می‌‌باشد و بسیاری از کشورهایی که با انگلستان تجارت داشتند با واحد پولی انگلستان معامله می‌کردند. در حال حاضر پوند استرلینگ یکی از ارزهای رایج در تجارت جهانی است و بروکرهای مختلف برای حفظ ارزش پول تجاری اقدام به خرید و فروش آن با اهرم یک می‌کنند. در این صورت نوسانات مقطعی بازار نیز روی اصل سرمایه آن ها تاثیر گذار خواهد بود. دقت کنید تا زمانی که اساس و بنیاد BOE را درک نکنید، دقت و کیفیت معاملات شما آنچنان بالا نخواهد بود. سیاست‌های بانک مرکزی انگلستان با نرخ بهره 2 درصد واردات و صادرات را در حالت تعادل نگه خواهد داشت. البته اگر چالش‌های جهانی مانند کرونا و یا رکود اقتصاد جهانی را از محاسبات خود حذف کنیم، پوند انگلستان وضعیتی با ثبات دارد. همین امر موجب شده است که تریدرهای قدیمی بازار با سرمایه بزرگ روی آن سرمایه گذاری کنند. از طرفی اخبار اقتصادی آن معمولا شفاف و قابل تحلیل است.

مهمترین نکات در معامله پوند در بازار فارکس

مهمترین نکات در معامله پوند در بازار فارکس

اگر به دنبال یک جفت ارز با شرایط اقتصادی مشخص می‌‌باشید که نوسانات آن قابل تشخیص باشد، پوند انگلستان گزینه مناسبی خواهد بود. اما برای ترید آن باید به چند نکته بسیار مهم توجه نمایید که در ادامه تمامی آن ها را بررسی خواهیم کرد.

 درک رفتار کلان BOE

 درک رفتار کلان BOE

بانک مرکزی انگلستان به صورت مستقل با هدف کنترل تورم و نرخ بهره اقدام به انتشار اوراق خزانه خواهد کرد. با توجه به وضعیت ریسک گریز و ریسک پذیر بودن مارکت رفتار پوند می‌تواند تغییر کند. به همین دلیل است که رفتار FPC یا همان Financial Policy Committee برای ما بسیار حائز اهمیت است. از سال 2011 کمیته FPC با هدف ثبات بازار به مارکت پوند جهت دهی می‌کند. زمانی که مداخلات مستقیم بانک مرکزی در حال جریان است نباید روی معاملات جدید وارد شوید و معاملات باز خود را مدیریت نمایید. در این صورت می‌توانید بازدهی بسیار مناسبی از معامله روی جفت ارزهای پوند داشته باشید. در صورتی که تحولات سیاسی قوی داخل کشور انگلستان رخ دهد، بانک مرکزی انگلستان به عنوان یک عضو کاملا مستقل به کمک ابزاری که دارد ارزش پول انگلستان را حفظ می‌کند. به همین دلیل نباید بر اساس وقایع سیاسی هیجانی انگلیس وارد معامله شوید. اما در دیگر کشورهایی با مارکت کپ کوچکتر از بازار فارکس شرایط متفاوت خواهد بود. برای درک بهتر روند نرخ بهره انگلیس و شاخص‌های اقتصادی آن به شما پیشنهاد می‌کنیم که از سایت https://www.bankofengland.co.uk/news/ استفاده نمایید. در این سایت می‌توانید مهمترین اخبار اقتصادی انگلیس را با زبانی ساده مورد نقد و بررسی قرار دهید و به یک نتیجه گیری مناسب دست پیدا کنید. تا زمانی که سیاست انقباضی و یا انبساطی بانک مرکزی را درک نکنید، جهت مارکت را شناسایی نخواهید کرد.

مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه به هجینگ

مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه به هجینگ

تریدرهای خرده پا برای مدیریت ریسک معاملات خود از استاپ لاس استفاده می‌کنند که امری کاملا پسندیده خواهد بود. اما قدیمی‌ های بازار فارکس بعد از مشخص کردن استراتژی معاملاتی اولین کاری که انجام میدهند، پیدا کردن کورولیشن هم جهت با معاملات آن ها می‌‌باشد. برای همبستگی مثبت معاملات خود به سراغ جفت ارزهایی مانند AUDCAD ، AUDCHF ، AUDJPY و EURUSD بروید. این جفت ارزهای به شما کمک خواهند کرد ریسک معاملات خود را در زمان انتشار اخبار اقتصادی به کمترین میزان ممکن برسانید. اما اگر استراتژی معاملاتی شما بر مبنای کورولیشن منفی تعریف شده است، بهترین جفت ارزهای ممکن برای هج سرمایه USDSGD ، USDPLN ، USDSEK و CADJPY خواهد بود. در صورتی که با هجینگ سرمایه آشنایی کافی ندارید از این روش استفاده نکنید. چرا که می‌تواند سرمایه شما را تا مرض کال مارجین ببرد و ریسک معاملات شما را به صورت قابل توجه افزایش دهد. حال برای مدیریت ریسک خود بهتر است که جدول اخبار اقتصادی آمریکا و اروپا را به واچ لیست خود اضافه نمایید. چرا که اخبار با تاثیر بالا روی هر یک از دو اتحادیه نامبرده شده و روی پوند انگلیس در فارکس نیز نوسان ایجاد خواهد کرد. به عنوان مثال اگر شاخص‌های اقتصادی اروپا رشد قابل توجهی داشته باشد، به معنی تضعیف دلار آمریکا خواهد بود. در انی صورت معاملات شما در سمت BUY احتمال موفقیت بالاتری خواهد داشت. معمولا تریدرهای با سابقه تاکید قابل توجهی روی اخبار اقتصادی کشورهای حوزه یورو دارند. چرا که بانک مرکزی انگلستان نیز برای مدیریت روابط تجاری خود با تزریق نقدینگی به بازار جهت مارکت را تغییر خواهد داد. در صورتی که به دنبال کاهش ریسک معاملات خود هستید، باید شاخص‌های اقتصادی را به دقت بررسی نمایید.

استفاده از استراتژی‌های پرایس اکشن به جای تمرکز روی اندیکاتورها

اگر به دنبال کسب نتیجه مناسب از معامله روی پوند می‌‌باشید، باید با سبک کلاسیک خداحافظی کنید به سمت سبک نوین گام بردارید. در حال حاضر کمتر کسی به سراغ اندیکاتور برای خرید و فروش پوند میرود. چرا که تمامی اندیکاتورها مشتق قیمت می‌باشند و همین امر نیز موجب شده است که روند را با تاخیر و گاها اشتباه به شما نشان دهند. تریدرهای پوند معمولا از استراتژی‌های روی بازار استفاده می‌کنند و تا در زمان مناسب وارد معامله شوند. اگر یک با پرایس اکشن آشنایی زیادی ندارید، استفاده از پرایس اکشن کلاسیک بر مبنای عرضه و تقاضا گزینه مطلوب خواهد بود. در یک پست آموزشی ویژه به نام « پرایس اکشن چیست و کاربردهای آن » به این موضوع اشاره نمودیم. در صورتی که چندین سال سابقه معامله‌گری و ترید در بازار فارکس دارید، استفاده از سبک پرایس اکشن پیشرفته مانند RTM و یا ICT در پوند عملکرد بسیار عالی دارد. شما نیز برای بهینه سازی معاملات خود روی نماد پوند در فارکس می‌توانید از آن بهره‌مند شوید. البته اگر تجربه کافی ندارید و روانشناسی بازار شما ضعیف است، سراغ چنین سبک‌های تحلیلی نروید. چرا مارکت می‌تواند شما را برای مدت زمان طولانی منتظر یک موقعیت بگذارد و این موضوع اصلا برای شما جذاب نخواهد بود. حتی می‌توانید از نرم افزار تریدینگ ویو کمک گرفته و کسانی که با این سبک تحلیل می‌کنند را پیدا نموده و تحلیل خود را آپدیت نمایید. در نظ داشته باشید که بهترین استراتژی ترید را زمانی درک خواهید کرد که پرایس اکشن و تقویم اقتصادی به صورت همزمان استفاده کنید.

تحلیل تکنیکال و فاندامنتال GBPUSD در سال 2024

تحلیل اقتصادی بازار فارکس در سال 2024 یکی از سخت ترین کارهای ممکن خواهد بود، چرا که اکثر کشورها به دنبال فرود نرم اقتصادی می‌باشند و قصد کاهش نرخ بهره را خواهند داشت. این شرایط باید به نحوی باشد که پول آزاد شده به سمت بازار دارایی محور هدایت نشود به صورت مستقیم وارد بازار کار شود. در غیر این صورت می‌تواند تورم را افزایش داده و شرایط را پیچیده تر کند. در ادامه نیم نگاهی به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال پوند انگلیس خواهیم داشت.

تحلیل تکنیکال GBPUSD

بر اساس سوابق موجود روند پوند تا سال 2007 یک روند صعودی قدرتمند بود، پوند انگلستان روز به روز قویتری میشد، اما از سال نوامبر 2007 شرایط تغییر کرد و پوند انگلستان رو به سیر نزولی رفت. بعد از تجربه یک سقوط قابل توجه از نوامبر سال 2009 داخل یک کانال نزولی قرار گرفته، کانالی که تا سال 2024 ادامه داشته و روند پوند را نزولی کرده است. دقت کنید که تحلیل ما در اسکیل ماهانه مورد نقد و بررسی قرار گرفته است. اگر بخواهیم تحلیل خود را در کوتاه مدت بررسی کنیم، شرایط متفاوت خواهد بود. روند اصلی بازار نزولی بوده، اما روندهای پر قدرت میان مدتی نیز به سمت بالا تشکیل خواهد شد که می‌تواند از آن ها بهره گیری نمود. به تصویر پایین نگاه کنید، روند صعودی تشکیل شده بعد از گذشت از 1.363 می‌تواند تا سقف کانال رشد کند.

تحلیل تکنیکال GBPUSD

در صورتی که بخواهیم روند کوتاه مدتی پوند را مورد نقد و بررسی قرار دهیم. پوند در یک کانال صعودی قرار گرفته است. در صورتی که بتواند از این کانال صعودی خارج شود، روند صعودی او تا سقف کانال هفتگی ادامه دار خواهد بود. در چند هفته جای داده‌های بازار کار و همچنین نرخ تورم بخش خدمات و کالا و برای بانک مرکزی انگلستان حائز اهمیت خواهد بود. در صورتی که شرایط اقتصادی مناسب باشد، مرکزی تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا با تغییر نرخ بهره و هدایت به سمت 2 درصد به قدرت بخشی بیشتر پوند کمک کند. در غیر این صورت نباید انتظار روند قوی از پوند داشته باشد و آن در یک بخش رنج گرفتار خواهد بود.

تحلیل تکنیکال GBPUSD - 2

تحلیل فاندامنتال GBPUSD

اگر بخواهیم به لحاظ فاندامنتال به پوند نیم نگاهی داشته باشیم، باید بگوییم که شرایط اقتصادی انگلستان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و بیشتر تحت تاثیر متغیرهای اقتصاد جهانی است. در صورتی که تنش‌های ایجاد شده بین چین و تایوان مدیریت شود و از طرفی روسیه نیز با اوکراین به توافق مناسبی دست پیدا کند، شرایط به بهترین نحو ممکن به نفع انگلستان خواهد بود. همچنین با قدرت گرفتن ترامپ در انتخاب پیشرو آمریکا و هدایت آمریکا به سمت انزوا قدرت پوند بیشتر خواهد شد و شاهد رشد قوی بر روی پوند خواهیم بود. متخصصین حوزه فاندامنتال به آمارهای اقتصادی آمریکا در ماه فوریه و همچین اوراق خزانه منتشر شده توسط او توجه ویژه‌ای دارند. در صورتی که قدرت دلار جهانی افزایش پیدا کند. پوند استرلینگ می‌تواند با یک ریزش نسبی همراه باشد و قیمت به سمت کف کانال حرکت کند. شما باید در دو سناریو خوش بینانه و بد بینانه منتظر حرکات رو به بالا در مارکت پوند باشید. در این پست آموزشی به صورت کامل و جامع به بررسی نماد پوند در فارکس و نحوه تحلیل آن پرداختیم. در صورتی که دنبال موفقیت در بازار فارکس می‌باشید، باید از تحلیل تکنیکال و فاندامنتال به صورت هم زمان استفاده کنید. در این صورت نه تنها روی پوند بلکه روی دیگر جفت ارزها نیز موفق عمل خواهید کرد. همواره به یاد داشته باشید رفتار بانک مرکزی انگلستان در مقابل دلار و همچنین اتحادیه اروپا بسیار حائز اهمیت است. چرا تزریق نقدینگی وهمچنین تحلیل پارامترهای اقتصادی توسط بانک مرکزی انگلستان روی قدرت پوند به صورت مستقیم تاثیر گذار است. شما چه به عنوان یک اسکلپر و چه به عنوان یک تریدر بلند مدتی باید تمام تلاش خود را به کار گیرید که این آن را قبل از وقوع درک کنید. امروزه سایت‌های بسیار زیادی در تحلیل این اخبار به شما کمک خواهد کرد. متخصصین در بخش ترید لایو آکادمی فایننس لرن به صورت ویژه داده‌های اقتصادی را مورد نقد و بررسی قرار داده  و بر اساس آن معامله انجام خواهد شد. اگر از مطالعه این پست آموزشی لذت بردید آن را به دیگر دوستان خود در شبکه‌های اجتماعی نیز معرفی کنید. چرا که تریدرهای پوند به دلار بسیار زیاد هستند و نکته به نکته این پست آموزشی در وین ریت آن ها تاثیر گذار خواهد بود. این پست آموزشی در بخش تحلیل فاندامنتال و تحلیل تکنیکال نیز آپدیت‌هایی خواهد داشت که می‌تواند برای شما بسیار جذاب و کاربردی باشد. تمامی نکات مطرح شده در این پست آموزشی برای تمامی Pair پوند راهگشا خواهد بود. در نهایت به اولین و مهمترین قانون بازارهای مالی که بقاء می‌‌باشد، توجه نمایید. شما با مدیریت سرمایه و کنترل ریسک در بازار فارکس همواره حضور خواهید داشت. در بخش نظرات تجربه خود در رابطه به ترید پوند به دلار بیان کنید.

نویسنده
مقالات مرتبط
کامنت ها
  • شما اولین دیدگاه را درباره این مطلب بنویسید!
ارسال دیدگاه جدید